Skrevet 03.01.2013 kl.19:42. Ligger i kategorien Syk!

0


Hei igjen dere!

 

 

Nå er jeg litt bedre og jeg tror jeg skal på skolen imorga. Men akuratt nå sitter jeg er ser på en kinesisk film :D Den er utrolig bra♥ Men idag skal jeg og Stine kansje til pappa, som vi egentlig skal imorga! Men uasett om jeg skal eller ikke, skal jeg og mamma bestille alle tingene til meg og Aron♥ Ja, også har jeg funnet noe mer jeg skal kjøpe! Se her: 

 

 

 

Men bloggest♥ Skal se hva som skjer når Jane går inn i det rommet :3 *Brofist*

I'm the kawaii girl♥

 

 

 

xoxo Malin♥

SYK

Skrevet 03.01.2013 kl.17:02. Ligger i kategorien Syk!

4


Heidu!

 

 

Igår kveld ble jeg så dårlig at jeg ikke kunne på skolen idag :c Har skikkelig hodepine, vondt i magen og ryggen :( Så idag har jeg bare vert hjemme og sett tv og vert sammen med mamma og Lars Helge som også var sjuke; JEI BOR I ET SYKEHUS! Men igår skulle jeg og mamma egentlig bestille tingene mine på nettet, men jeg var så dårlig så jeg la meg tidlig og dermed fekk vi ikke tid til det :( Men skal ta de igjen ikveld :) Her er alt: 


 

 

Det var alt! :) Måtte bare erstatte noen av børstene nå som jeg allerede er i gang! Det er forresten den samme grimen på begge bildene ;) Og ja, til sammen koster alt 1537kroner! Veldig billig for alt dette, og jeg liker billige tiing♥ x3 Dere som ikke har eller ikke jobber med hest synes sikkert der høres mye ut, men utstyr kommer forran pris♥ Tror kansje jeg skal finne litt til da, kansje noe nytt utstyr til stallen elns z) Men det er i alle fall det jeg har funnet til nå! Men ja, så sitter jeg og spiser peanøtter imenst jeg spiller minecraft♥ Men bloggest♥ *Brofist*

 

 

xoxo Malin♥Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits