Skrevet 22.12.2012 kl.12:35. Ligger i kategorien Random crap~

4


Heisann dere!

 

Nå sitter jeg og hører på musikk^^ Det var så lenge siden jeg hadde hørt "Starships", så måtte bare høre den♥ Vell, idag skal jeg på Aure c: Kansje med Emilie eller kansje noen andre! Men ja, så skall pappa & Stine utover på Moa, og vist jeg ikke har noen og dra på moa med blir jeg sikkert med de c: Men igår skulle jeg blogge om i forgårs så det gjør jeg nå!

 

19: Den 21 desember var jeg, pappa & Stine på moa og handlet gaver til venner^^ Der kjøpte jeg julegave til Martha, Emily, Jeanett, Emilie, Sigrid, Jens, Lars & Andrea c: Håper dere blir glade for det dere får :D Og etter vi hadde vert på moa bare chilla jeg litt, spelte litt MC & såg på tv, DET ER IKKE UMULIII. 

 

20: Den 20 desember hadde vi juletrefest på skolen! Da jeg kom skulle vi begynne med skuespelet med en gang! Så da ver det bare og bytte, så var vi igang♥ Da skuespelet var ferdig skulle jeg og resten av 7.klasse stå i kafè'n c: Men etter det skulle vi gå rundt juletreet, men istede sang jeg ^^ Jeg, Kristoffer, Johanne & Sigrid sang sammen, men da jeg, Kristoffer & Johanne ventet på vår tur (fordi vi var to grupper og vi var den andre, så vi måtte vente bak scene teppet) gikk vi også rundt "juletreet! Eller ikke direkte et tre, vi fant en lyse stake, og gikk rundt den xD Ahahah! Også når vi sang "Så går vi rundt om en enebærbusk" så hadde vi ein veldig fin rekke følge på dagene! Søndag- Tirsdag-Onsdag-Fredag-Lørdag-Mandag-Søndag xD Så ropte jeg inn i mikrofonen at vi glømte Torsdag & Mandag, eller det var egentlig ikke meningen og si det høyt >.<Flink Kristoffer er til og ta bilder!21: Den 21 desember hadde jeg & pappa rydde&handle dag c: På morgon var jeg ikke våken^^ Jeg vokna ikke for halv 12 elns c; Da jeg vokna tok jeg som vanlig frem data'n og begynte og spele MC >.< Så klokka 6 på kvelden dro jeg & pappa på butikken og kjøpte mat og godizz ^^ Bare 4 poter potetgull.. De ække mye i forhold til de æ e vandt te! x3 Men så kjøpte jeg gave til mamma♥ Tror du kommer til og like den♥ Og når vi kom hjem laga pappa "tika masala" :D I ♥ Chilli!! 

 

 

Men hadee!Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits